Angela Groothuizen in Het Park (8-3-2014)

Share

Na vaak op TV gezien te hebben dat Angela Groothuizen niet alleen maar in "The Voice Of Holland" zit of welk ander programma dan ook, doet ze ook wel de theaters aan. Dus ook in Hoorn en daar wil je dan bij zijn.

Ik sla bewust de Dolly Dots over omdat ik Angela ook ken van Howling Hurricane. Een coverband hier uit de kop van Noordholland waar ik in m'n tienerjaren vaak intens van genoten heb. En waar opeens een zangeres bij geïntrodiuceerd werd, Angela Groothuizen. "Een stuk met een strot", zoals je dat dan onderling communiceerde.

Mooie tijd, al denk ik dat die keer met Angela ook zo'n beetje het einde van de Howling Hurricane was. Je snapt, het reportoire van de Dolly Dots past daar echt niet bij. Dat ze zich na de Dolly Dots nog zoveel doorontwikkelde is natuurlijk leuk voor de mensen die haar uit de begintijd kennen.

 

Angela Groothuizen in Het Park (8-3-2014)
Angela Groothuizen in Het Park (8-3-2014)

Angela Groothuizen en Nico Brandsen in Het Park (8-3-2014)
Angela Groothuizen en Nico Brandsen in Het Park (8-3-2014)

Daarmee is ook de link naar de voorstelling gelegd, "Eeuwige Jeugd". De voorstelling gaat over het leven (jeugd) van Angela en de Howling Hurricane komen ook aan bod.

Ze heeft Nico Brandsen mee om haar muzikaal te begeleiden. Niet de minste in het vak.

Het wordt een mooi afwisselend verhaal over haar jeugd en natuurlijk de omgeving (Alkmaar) waar ze in opgroeide, net in of net buiten onze regio West Friesland.

De herkenningspunten zijn groot al zijn er zeker details over het opgroeien van Angela waar ik geen weet van had. Het maakt het beeld alleen nog maar mooier en gelukkig wordt ze nog steeds (2023) veel gevraagd om haar visie te geven.

Natuurlijk hebben we na afloop nog even een CD bij Angela gekocht. Toch leuk om haar nog even van zo dichtbij mee te maken.

Weergaven: 4

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share