Candy Dulfer Amsterdam Paradiso (24-1-2001)

Share

Hoewel ik niet zo veel had/heb met de muziek van Candy Dulfer ben ik op initiatief van m'n (ex-) vrouw destijds bij een optreden van Candy Dulfer in Paradiso beland.

Het markeert het begin van een periode waarin weer meer tijd kwam voor dit soort zaken. (Slechts 3 concerten in de jaren 90 was wel heel weinig.) De kinderen werden al wat groter en het werd eenvoudiger om wat te regelen. Het werd ook de eerste keer Paradiso voor me, dus sowieso bijzonder.

David A. Stewart Featuring Candy Dulfer ‎– Lily Was Here
David A. Stewart Featuring Candy Dulfer ‎– Lily Was Here

We stonden ongeveer halverwege en konden het podium prima overzien. De meeste coverversies konden me niet zo boeien, maar nummers als "Lily was here", "Saxuality" en "Pick up the pieces" (Average White Band) maakten toch wel indruk.

Misschien is het teveel gevraagd, maar een avond Candy Dulfer met alleen maar eigen muziek zou best eens leuk kunnen zijn. Ik heb het nou eenmaal niet zo op covers, zelfs niet aan de hand van een saxofoon.

Toch was de eerste keer Paradiso met Candy Dulfer een goede start. Ik heb die avond toch meer waardering voor haar gekregen.

Weergaven: 1

Share
Share