Caro Emerald in HMH (21-12-2010)

Share

Vrij snel na het succes van het album "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" kunnen we naar de HMH om ook live van deze muziek te genieten.

Ik zou vanuit m'n werk naar de HMH gaan en vergat daardoor m'n fotocamera mee te nemen. De Blackberry die ik toen had bracht geen uitkomst, dus qua beelden ben ik volledig afhankelijk van wat er op het internet te vinden is. Gelukkig heeft Dynaries Photography een mooi overzicht op de site gezet. Ook de foto bovenaan deze pagina is daarvan.

Het podium is aangekleed zoals dat van grote bigbands bekend is. Voor deze gelegenheid aangevuld met orgel, piano, een gitarist en een DJ booth. Dat is nodig om het geluid van de Caro Emerald muziek te kunnen reproduceren.

En daar slagen ze goed in. Door het enthousiasme van Caro en de band overtreffen de live uitvoeringen het album. Het is ontzettend leuk om te zien hoe Caro Emerald speelt met de muziek, het publiek en de band. Zelf ben ik fan van gitarist Wieger Hoogendorp. Hij speelt geweldig op z'n prachtige witte Gretch-gitaar terwijl hij zijn danspasjes maakt.

Hoewel vrij kort, wordt het een heerlijke avond Caro Emerald muziek aangekleed in een fijne stijl. Caro kan live ook geweldig zingen. De muziek is uitstekend al is het maar 1 album waar uit geput kan worden. Zelden zal een album zo volgepakt zijn met aanstekelijke nummers die ook live met elkaar kunnen concurreren. Het albumdebuut van Caro Emerald wordt opgevolgd door een smashing debuut als live act.

Caro Emerald Setlist Heineken Music Hall, Amsterdam, Netherlands 2010

Weergaven: 0

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share