Hoe staat CD-SCORE in de Top 2000

Share

Als ik vanuit CD-SCORE aan de Top 2000 denk zou ik als eerste reactie zeggen dat daar heel veel overeenkomsten in zouden zitten. Dezelfde tijd wordt bestreken en de muziek in de Top 2000 gaat toch ook over de klassiekers?

Direct word ik met mijn keuzes voor recensies geconfronteerd. Veel voor de hand liggende CD's sla ik over. Zeker als dat er een van de "grote" bands/artiesten is, Adele, Beatles. Niet alle goede CD's van grote bands die ik bewonder behandel ik. Mijn keuzes zijn meer voor de goede muziek die nog niet de waardering krijgt die het volgens mij wel verdiend.

Top 2000 CD-SCORE.jpgEr zijn ook heel veel singles die ik prachtig vind, maar niet de hele CD. Ik heb al vaker nagedacht of ik daar toch niet ook een deel van de site aan ga wijden. Een stukje SINGLES-SCORE. De hoeveelheid werk houd me nog tegen.

Het resultaat is toch wel een kleine honderd nummers die in CD-SCORE terug te vinden zijn. En als de genoemde CD's in de jaarlijsten meegenomen waren was dat aantal waarschijnlijk verdubbeld.

Vanuit de Top 2000 was al aangegeven dat de jeugd ook massaal stemt. Ook dat zie ik terug. Een nummer van Faithless of Daft Punk ga ik echt niet voor mijn plezier opzetten.

En dan de nieuwe nummer 1.  "Imagine" van John Lennon. Dat is de enige buitenlandse artiest waar ik op gestemd heb. Natuurlijk, dat moet in deze tijd (Parijs, Syrië). En het doet me ook heel veel dat hij op nummer 1 staat. Zo goed is het nummer.

Weergaven: 1

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share