Marco Borsato in het Gelredome (21-10-2008)

Share

Marco Borsato in het Gelredome (21-10-2008)Kaartjes kopen is ook een kunst, dus we kwamen helemaal achterin de Gelredome terecht. Te ver om nog foto's te maken van enige kwaliteit.

Marco Borsato in het Gelredome (21-10-2008) 

Als nieuweling bij Marco Borsato was ik behoorlijk onder de indruk van het decor. De hoge elementen vulden het hele podium en het looppad was een mooie slinger de zaal in. Dat was beslist geen half werk.

De muziek van Marco Borsato kende ik nauwelijks. Zijn nieuwe album "Wit Licht" werd thuis veel gedraaid, maar daar houdt het een beetje mee op. Toch zat ik er niet met tegenzin omdat ik het optreden op TV van 1999 op oudejaarsdag, nog in m'n hoofd had. Ook toen moest ik toegeven dat het optreden goed in elkaar zat en er goede muzikanten meespeelden. Dat was al bijna 8 jaar geleden, maar al snel bevestigde Marco Borsato dat de kwaliteit geen toeval was. Ook nu klonk het als een klok en werd er fijn muziek gemaakt.

Marco Borsato in het Gelredome (21-10-2008)
Marco Borsato in het Gelredome (21-10-2008)

Het meeste indruk maakte Marco Borsato in de finale door aan kabels door de hele Gelredome te zweven. Voor iemand met hoogtevrees zoals ik een onbegrijpelijke actie, maar Marco Borsato genoot er zichtbaar van. Ik vond het nogal extravagant en dat was het kennelijk ook, want zo'n stunt heb ik niet meer gezien bij zijn latere optredens.

Met dit optreden is wel de basis gelegd om nog vaker concerten van Marco Borsato te bezoeken. De muziek begon langzaam beter te voegen, optredens zijn altijd een happening en Marco Borsato kan natuurlijk goed zingen. 

Weergaven: 4

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share