Mijmertijd! De beste als eind. (10cc – How Dare You!)

Share

Mijmertijd! De beste als eind. (10cc – How Dare You!)

The sky is the limit. Dat zou eigenlijk het beeld hebben moeten zijn nadat "How dare you!" was uitgebracht.

Een moment om even bij stil te staan. 10cc op het hoogtepunt van z'n kunnen, maar ook als afscheid van de beste samenstelling van de band. Godley & Creme nemen wat mij betreft het stokje over, maar toch mis je soms de inbreng van Eric Stewart en Graham Gouldman.

10cc - How Dare You!Een prachtige plaat met "Don't Hang Up" als laatste nummer, hoe symbolisch is dat?

Ik heb in 1976 het live optreden in Carré gemist omdat ik te laks was. Amsterdam was zo ver weg in die tijd. Kort daarna was de band wat mij betreft ter ziele en vond ik de live registraties niet om aan te horen. Nu wordt het de Melkweg op 6 maart 2016 als laatste kans om er nog een beetje invulling aan te geven. Eigenlijk is het Graham Gouldman solo, maar dat ga ik dus vergeten.

 

Weergaven: 13

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share