Two Shakes of a Lamb’s Tail in Life Music and More in Hoorn (13-12-2015)

Share

Two Shakes of a Lamb’s Tail in Life Music and More in Hoorn 13-12-2015

Zondag namiddag in Hoorn, 13 december 2015. Op zich niets bijzonders, maar vandaag presenteert de nog relatief nieuwe "muziek zaal" in Hoorn, Life Music and More, de locale band  Two Shakes of a Lamb’s Tail.

Na de aanschaf van de al veelbelovende CD "I Wish You Were Released" van de band, wilde ik ze ook graag een keer live zien. Hun blues-rock is wat mij betreft een verademing qua muziek stijl. (Niet voor niets wordt ook de cover "Sunshine of your love" van de Cream gespeeld, als indicatie voor hun smaak.) Wat tof dat jonge mensen nog voor deze muziek gaan.

Two Shakes of a Lamb's Tail in Life Music and More in Hoorn 13-12-2015 (8)

Two Shakes of a Lambs Tail bestaat al een paar jaar, maar de leden lijken te verdrinken in hun mogelijkheden. Er zijn een jaar geleden 2 nummers op Bandcamp gezet, maar daarna werd het heel stil. Er lijkt niet echt een focus te zijn op het doorontwikkelen met deze band.

Dat is jammer, want live staan ze er. Heel overtuigend spelen ze hun blues-rock en gevarieerde uitstapjes, zo ongeveer de bekende muziek van hun CD. Er spreekt passie voor de muziek uit, maar ook veel lol. Soms lijkt een een openbare repetitie.

Weer dat gevoel van jammer. Lol maken moet, maar waar is de focus? Wat willen ze met hun band? Gelukkig bleek er nieuw werk te zijn. Heel goed nieuw werk, maar het was nog niet af. Jammer, maar de belofte is er weer.

Bezoeken: 0

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share