Porcupine Tree in Paradiso (10-4-2005)

Share

Dit is het eerste concert nadat ons gezin uit elkaar viel in maart 2005. Ik had tijdelijk onderdak gevonden bij een goede vriend waarmee ik kort daarvoor ook de ontdekking van Porcupine Tree mee had gebleefd.

Ik leefde die tijd in een roes, ik weet dat ik het concert leuk vond en waar we ongeveer stonden. Toch zijn de beelden van de parkeerbon die ik langs een gracht opliep me meer bij gebleven. Moet je je auto maar niet bij een kapotte parkeermeter neer zetten.

We kenden de muziek dus net, speciale nummers die tijdens het concert gespeeld werden zijn daarom niet te noemen. Ik was vooral verbaasd dat Paradiso uitverkocht was en dat de fans in de zaal heel betrokken waren.

Porcupine Tree ‎– Deadwing (2005)
Porcupine Tree ‎– Deadwing (2005)

De optredens zullen in het kader van de release van "Deadwing" geweest zijn. Die muziek kende ik nog niet echt, net als alle 20 andere albums die ze al uit hadden. Zoveel hadden we dus al gemist.

Toch blijft het vreemd dat als je veel met muziek bezig bent, een band als Porcupine Tree dan toch zo lang onder de radar kan blijven.

Toch was het een fijn concert en konden we horen dat we al veel gemist hadden.

Weergaven: 3

Share
Share