Rochelle Perts in Hoorn (06-08-2011)

Share

Rochelle was X Factor winnares in 2011. Haar stem maakte tussen de andere kandidaten in die tijd indruk op m'n vrouw en mijzelf. Ze leek klaar voor een glansrijke carrière.

Om die een start te geven toerde ze door Nederland en kwam zo tijdens de kermis in Hoorn ook bij ons in de buurt. Ik heb nog getwijfeld, maar m'n vrouw was duidelijk, daar moeten we even naar toe.

Rochelle Perts in Hoorn (06-08-2011)
Rochelle Perts in Hoorn (06-08-2011)

Er was een tot podium omgebouwde vrachtwagenaanhanger dwars op de "Turfhaven" gracht neergezet, om zo een breed publiek te kunnen bereiken. Rochelle moest daar in haar eentje met een geluidsband het Hoornse publiek zien te vermaken, wat ze best aardig deed.

Na afloop zijn we om de wagen heen gelopen en konden we nog even foto's van haar maken en een handtekening vragen. Dat hoort bij het artiesten leven. Dit had ik nooit eerder gedaan, maar het leverde wel een paar mooie foto's van Rochelle met m'n vrouw op.

Na zo'n event verwacht je meer aankondigingen in de ontwikkeling van de carrière van Rochelle. Dat is niet gebeurd, we hebben zelfs nooit meer iets van haar vernomen. Het verwachte succes is kennelijk toch niet gekomen.

Weergaven: 4

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share