Sting in Ahoy Rotterdam (17-3-2000)

Share

Over dit concert van Sting kan ik kort zijn. Ik ben er uiteindelijk niet geweest. De kaartjes waren besteld, maar in die tijd ging ik voor m'n werk ook regelmatig naar internationale bijeenkomsten. Meestal zag ik dat van te voren aankomen, maar deze keer dus niet.

Embed from Getty Images

Hoewel ik m'n baas graag had gezegd dat ik niet kon omdat ik een kaartje voor Sting had, is dat er niet van gekomen. M'n vrouw is toen met een volleybal vriendin gegaan. Zij wel.

Gelukkig kan je tegenwoordig zoveel van dit soort evenementen op YouTube vinden dat je achteraf toch even kan horen wat je gemist hebt. Teveel, zeker als je beseft dat het daarna meer dan jaar zou duren voor ik weer een Sting concert zou bijwonen.

Trouw heeft er ook een leuk stukje aan gewijd.

 

Bezoeken: 1

Share
Share