Tania Kross in Het Park (23-1-2020)

Share

De zang van Tania Kross heeft indruk gemaakt tijdens "De beste zangers", dus als ze dan naar Hoorn komt dan wil je daar wel meer van horen. Vooral als de aankondiging "Van Mozart tot Madonna" laat dan zien dat er ruimte is voor de muziek die ze ook bij "De beste zangers" deed.

Zo is het uiteindelijk niet uitgekomen. De titel van het programma had beter kunnen zijn "Zwaar klassiek en Madonna". Ik ga klassieke muziek niet uit de weg, maar klassieke zang is toch wat anders.

Tania Kross in Het Park (23-1-2020)
Tania Kross in Het Park (23-1-2020)

Dat bleek ook vanavond. Ik kan best wel genieten van de klanken van een orkestje, maar de zang wordt me na een tijdje teveel. Vooral omdat dat deel geheel onbekende muziek was.

Het beste deel van de avond was de ruimte die de bassist kreeg om solo een stuk te spelen. Dat was zelfs heel goed. De muziek van Madonna vind ik niet leuk, ook niet als Tania Kross dat zingt. Ik zie Tania Kross uit haar dak gaan, maar ik voel het echt niet. Jammer dat er niet meer variatie in de popmuziek zat.

De videobeelden waren wel prachtig, dat maakt nog veel goed. Ik heb helaas niet meegekregen wie ze gemaakt heeft.

Setlist Tania Kross in Het Park (23-1-2020)
Setlist Tania Kross in Het Park (23-1-2020)

Weergaven: 0

Share
Share