Bløf in Paradiso (25-04-2014)

Share

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat we naar Bløf zijn geweest in de Philharmonie in Haarlem. Hoogtepunten als de albums "Oktober" of "April" zijn er in de tussentijd niet meer geweest, maar Bløf in Paradiso is natuurlijk een mooi affiche.

Bløf in Paradiso (25-04-2014)
Bløf in Paradiso (25-04-2014)

De opener "Klaar Voor" van het album "In Het Midden Van Alles" zet ons dan ook niet meteen in vuur en vlam. We zijn meer gewend, maar zo vanaf het balkon zien we de show mooi voor ons afspelen. Er is wel wat veranderd sinds de Harmonie, er zijn veel visuele effecten met wat lijkt laserlicht te zijn.

Bløf in Paradiso (25-04-2014)
Bløf in Paradiso (25-04-2014)

Er komt veel muziek van het album "In Het Midden Van Alles" langs, maar behalve bij "Harder Dan Ik Hebben Kan" en "Hou Vol Hou Vast" van de oudere albums maakt de muziek niet echt iets extra's los bij ons.  

Dit gevoel blijft ook bij de rest van het optreden. Bløf maakt goeie muziek, Pascal zingt fantastisch en ze hebben ook echt prachtige nummers, alleen vanavond komen onze favorieten niet zo aan bod. Tijdens het encore en het nummer "Spijt Heb Je Morgen Maar" dwalen m'n gedachten dan ook af. Spijt?

Gewoon jammer, vooral omdat Paradiso toch een bijzondere locatie is. We hebben een mooie avond gehad, maar we hadden meer verwacht.

Weergaven: 2

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share