Caro Emerald in Paradiso (28-10-2013)

Share

Nog een keer naar Caro Emerald? Ja graag, het optreden in de HMH in 2010 was gevoelsmatig een beetje in het water gevallen. We waren laat, hadden geen goede zitplaats en de geplande foto's mislukten. Dat moet nog een keer overgedaan worden.

Er is veel gebeurd in de tussentijd. Het succes van het album "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" heeft ook tot succes in Engeland geleid en het nieuwe album "The Shocking Miss Emerald" heeft nummer 1 gestaan in Engeland, het heeft daar zelfs de platina status.

Bovendien is Caro Emerald zwanger, dus zal er wel een flinke pauze komen. Ze heeft haar Engelse tour in ieder geval moeten uitstellen.

Caro Emerald in Paradiso (28-10-2013)
Caro Emerald in Paradiso (28-10-2013)

We vinden een mooi plekje op het balkon en Caro komt meestal rechts op het podium te staan, vlak onder onze neus. Kunnen we ook mooie foto's maken.

Meestal wordt een concert gebruikt om nieuw werk te promoten, maar we kennen de muziek al van binnen en van buiten. Het is 1 lange Top 40 beleving, het ene na het andere mooie tot prachtige nummer wordt gespeeld en Caro zingt met overgave.

Caro Emerald in Paradiso (28-10-2013)
Caro Emerald in Paradiso (28-10-2013)

"De man met de Gretch", gitarist Wieger Hoogendorp, is er gelukkig ook weer bij. Ik geniet enorm van zijn bijdrage en de momenten die hij samen met Caro speelt zijn prachtig.

Ondanks de duidelijk uitgedijde buik van Caro Emerald gaat het concert van een leien dakje. Caro heeft teveel nummers die erg goed zijn. Normaal zou ik me nu concentreren op een paar favoriete nummers en hoe ik die ervaren heb, maar dat heb ik nu gewoon niet.

Ik ben ook dol op het album "Live The Shocking Miss Emerald (Acoustic Sessions)". Het enige waar ik nu, voor dit optreden, nog naar uit zou kunnen kijken is een stukje acoustisch à la dit album. Maar dat gebeurt helaas niet.

Het optreden is van een hoog niveau met heerlijke muziek. Een pracht avond. Missie geslaagd.

Weergaven: 1

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share