De Dijk in De Vredehof in Hoorn (6-10-2007)

Share

Deel 2 van De Dijk in de Vredehof. Na het succes jaren eerder (2000) gingen we weer met een hele groep van volleybal naar de voormalige sporthal en zwembad de Vredehof in Hoorn. Deze keer met m'n vriendin, m'n broer, een andere vriendin van ons met ook een vriendin van haar en m'n schoonzus er bij. Nou ja, m'n vriendin was er de eerste keer ook bij, maar toen hadden we nog geen idee van ons gezamenlijke leven jaren later.

Ik herinner me dat er een voorprogramma uit Volendam was waar we echt van genoten. Die jongens speelden goed, maar ook hun muziekkeuze was voor een coverband opvallend lekker. Ik zou wel willen weten wat die jongens nu doen, maar ik kom er niet meer achter wie die band was.

De Dijk was wat we er van verwachtten. Lekker meezingen met "Binnen zonder kloppen", heerlijk mee dansen op de Vulkaan, etc.. Het werd weer een prachtige avond met De Dijk. Meer kan ik er nu (mei 2019) niet meer over vertellen. Er zijn geen foto's van te vinden, er is geen setlist bewaard gebleven. Alleen de wetenschap dat we weer met een hele groep een fantastische avond hebben gehad en dat we na afloop thuis nog leuk nagezeten hebben.

Weergaven: 5

Share
Share