“DRAAITAFEL” BESPREEKWEEK 2-11-2016

Share

Het Aanbod

Welke muziek vind je deze week onder de wekelijkse aankondiging “"Draaitafel" bespreekweek", wat zijn de overblijvers na selectie van het aanbod?

Daar moest ik zelf ook echt even bij stil staan. Ik heb deze week zoveel gedaan aan de voorbeding dat het luisteren zelf op de achtergrond is geraakt. Welke muziek hoort bij welke week? Klinkt raar, maar vaak is de "Draaitafel" een mix van nieuw en oud.

Dit is ook de week geworden van Paul Simon. Zijn nieuwe album "Stranger to stranger" draait al een tijdje mee op de playlist die we "samen luisteren" noem. De lijst waar ik ook m'n vrouw met enig plezier naar kan luisteren.

Afgelopen maandag zijn we naar het concert van Paul Simon in de Ziggodome geweest. Dat is voor de "Draaitafels" een erg onhandige dag.

Vanavond 2-11-2016 staat het volgende evenement op stapel Henny Vrienten hier in Hoorn in Het Park. Wat zal dat gaan brengen?

Alles tezamen in ieder geval een flinke aanslag op de beschikbare wekelijkse "Draaitafel" tijd. Misschien, misschien dat er komend weekend nog een album aan bod komt.

 

Weergaven: 3

Share