Mijmertijd! MIKE OLDFIELD – EXPOSED

Share

De dubbel LP Exposed is de live climax van het Mike Oldfield tijdperk: Tubular BellsHergest RidgeOmmadawn en Incantations. Stuk voor stuk prachtige albums welke een tijdperk in de muziek markeren.

Voor mij het tijdperk van het ontdekken van het hele oeuvre van de popmuziek vanaf de jaren 60. Een inhaalslag die tot de dag van vandaag doorgaat.

Ook de tijd van de vriendenclub. Ieder had op z'n eigen manier en vanuit z'n eigen achtergrond een voorkeur voor een artiest of album of opname. We stonden open voor die muziek, maar soms werd er muziek uitgebracht waar we allemaal echt voor gingen. Mike Oldfield - ExposedHet album "Exposed" was er zo een, zoals via de link te lezen is.

Als je er midden in zit lijkt zoiets nooit voorbij te gaan. Inmiddels is het voor meeste mensen van toen slechts een alinea in de historie. Maar niet voor iedereen, zoek maar eens op "Hanzel" op de site.

Deze mijmertijd is een herinnering aan die prachtige live muziek. Aan vriendschappen en de vergankelijkheid daarvan, maar ook aan wat blijft en gebleven is.

Weergaven: 17

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share