Mijmertijd! TRANSISTER – ZIG ZAG

Share

Hoewel ik vaak het gevoel heb gehad 1 van de 10 bewonderaars van "Zig Zag" te zijn, markeert het wel een tijd waarin ik eigenzinniger werd in m'n muziekkeuzes. De tijd van het laatste jaar van de MTS. Een raar jaar. Er moest een diploma gehaald worden, maar eigenlijk was ik daar niet zo mee bezig. Volleybal, muziek en weekend houden was eigenlijk veel belangrijker.

De focus kwam pas toen er in de laatste ronde nog wat onvoldoendes rechtgebreeën moesten worden. De studie kreeg de aandacht die het nodig had, maar wel onder het genot van m'n muziek. Maar ook sciencefiction boeken, bijvoorbeeld de pil "In de ban van de ring". Zeer prettige afleiding van de toch ook vaak saaie kost.

Transister - -Zig-Zag-Van Zig Zag had ik de LP zelf. Van veel muziek had ik een opname op cassette. Dik 100 bandjes had ik. Ook toen was de belangstelling veel groter dan ik ooit aanschaffen kon. Die gretigheid is nooit meer opgehouden. Ik moet me nog steeds matigen in de aanschaf. Nu vooral om de "hobby" acceptabel te houden voor de relatie. Meer kastruimte krijg ik b.v. niet in de woonkamer.

Afijn, de tijd van Zig Zag is de tijd waarin de honger af en toe ook gestild kon kon worden met een echte LP. Nu staat hij op zolder in een doos, samen met al die andere prachtige platen.

Weergaven: 13

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share