“DRAAITAFEL” BESPREEKWEEK 17-1-2018

Share

Het Aanbod

Welke muziek vind je deze week onder de wekelijkse aankondiging "Draaitafel" bespreekweek", wat zijn de overblijvers na selectie van het aanbod?

Het ene jaar is het andere niet en deze week was zeker geen reguliere luisterweek. De enorme hoeveelheid geripte en andere nostalgische muziek (zie vorige week) die de huiskamer beheerst, overstemt het "Draaitafel" geluid. Oftewel, ik heb gewoon niet zoveel naar "Draaitafel"-muziek kunnen luisteren als normaal.

Voeg daar de voorbereidingen voor een muziekavond met m'n volleybalteam aan toe en er is deze keer geen overzicht. Het enige wat gelukt is, is muziek afwijzen. Het gevolg is een hele kleine "Draaitafel"-playlist, en dus nog minder aandeel in de overall playlist van ons samen.

Ik kan alleen Grice nog een keer aanbevelen zonder een keer het hele album gehoord te hebben. De belofte hoor ik al wel:

Grice - The Grey of Granite Stone

Opvallend is wel dat er nu weinig recente muziek bij de "die-hards" staat. Komt dat doordat de album releases allemaal voor het nieuwe jaar gepland stonden? Het zou goed kunnen dat er verhoudingsgewijs veel minder muziek uitgebracht is de afgelopen tijd.

Het resultaat

Hoe dan ook, ik kan binnen de grenzen van de "Draaitafel"-muziek geen album aanwijzen welke mijn volle aandacht en bewondering heeft opgeëist afgelopen week.

Volgende week beter.

Weergaven: 2

Share