Mijmertijd! GRUPPO SPORTIVO – 10 MISTAKES

Share

"10 MISTAKES" markeert echt een periode in m'n leven. De herinneringen zijn heel erg aan de jaren 1977-1979 gelinkt. Gruppo Sportivo - 10 MistakesHuiswerk maken met Gruppo Sportivo live op de radio, maar ook appels plukken in de fruit tuin van m'n vader met "Gruppo" klinkend vanuit een cassette spelertje, de LP luisteren op zolder bij "Hanzel", de muziek laten horen aan een Amerikaanse gast, Andy, die geen snars verstond van het Engels van "Gruppo", en meer.

Live optredens, een keer in Troll in Hoorn. Dat was een super leuk concert. Live op TV bij VARA's pop-karavaan. Een paar jaar geleden nog eens in de "Waerdse Tempel". Dat was ook heel erg een mijmertijd avond. Gruppo Sportivo in Waerdse Tempel 19-11-2010 (3)

En dat allemaal rond de persoon Hans Vandenburg, de grootste anti pop-held van Nederland. Hij was samen met de "Gruppettes" een heerlijke combinatie, vooral live. Lekkere rock & roll met een vrolijke, maar soms ook donkere  kwinkslag. Met recht Mijmertijd! (En! "10 Mistakes" is geproduceerd door Robert Jan Stips!)

Weergaven: 2

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share